herema park live logo

Artiesten

Miss Montreal

Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal schreef al liedjes toen ze heel jong was en speelde vanaf haar tienerjaren in bandjes. Een van die bands, meidentrio Ysis, maakte langzaam furore in het circuit. Sanne wordt pas echt bekend als ze als Miss Montreal begin 2008 met haar liedjes naar buiten treedt. Haar simpele liedjes blijken ineens een groot publiek aan te spreken. Liedjes die voor een groot deel ontstonden dankzij haar grote liefde voor de muziek van Sarah Bettens en K’s Choice. 
(meer…)

Miss Montreal Herema Park Live Joure

Waylon

Waylon mixt met zijn doorleefde rauwe stem de door hem zo geliefde Americana met de juiste hoeveelheden pop en rock. Van jongs af aan was hij geïnspireerd door countrymuziek en trad hij op in de show van zijn idool Waylon Jennings.

(meer…)

Brass Inc

Deze veelzijdige coverband uit Joure speelt met 13 enthousiaste muzikanten eigentijdse, maar ook oude nummers en dat versterkt met een blazerssectie. Het uitgebreide en gevarieerde repertoire alsmede de blazerssectie maakt Brass Inc tot een unieke band. Een band die in deze vorm niet zo veel voorkomt in Nederland. Doe mee met Brass Inc en geniet, dans en zing.

Brass Inc Herema Park Live Joure
Straight on Stage Herema Park Live Joure

Straight on Stage

Zij hebben een missie en jij een vette avond. Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’. Een show vol energie en passie brengt jou een fantastische avond. Hierbij worden de grootste klassiekers teruggebracht met schreeuwende gitaarsolo’s, jankende orgelpartijen en onverstaanbare zangteksten. De mannen van Straight on Stage gaan een geweldige explosie van creativiteit, muzikaliteit en pure passie laten zien in Park Heremastate.

Menu