herema park live logo

Artiesten

Bløf

BLØF is een van Nederlands meest succesvolle bands en niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis.  Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits en muziekprijzen, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Vorig jaar verscheen hun succesvolle nieuwe album ‘Polaroid’ en in februari is de klassieker ‘Boven’ (1999) voor het eerst uit op vinyl uitgekomen. Sinds 2006 organiseert BLØF jaarlijks haar eigen meerdaagse festival Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band. Ze verkopen moeiteloos arena na arena uit en zullen op zaterdag 3 juni een weergaloze show neerzetten in ons eigen Heremapark in Joure.

BLØF bestaat uit:
Paskal Jakobsen (zanger/gitaar)
Bas Kennis (toetsen/gitaar)
Peter Slager (bas)
Norman Bonink (drums)

Jett Rebel

Nederland kan allang niet meer om Jett Rebel heen. Hij is extravagant, volkomen zichzelf en doet álles voor de muziek. Tot hij erbij neervalt. Letterlijk. Waar media hem graag vergelijken met de grootste artiesten uit de muziekgeschiedenis, blijft Jett Rebel vooral heel dicht bij zichzelf om zo zijn ambities te verwezenlijken. Hij wil spelen, spelen, spelen. Als een bevlogen superheld coördineert hij elke show door een innemend enthousiasme waar zowel de bandleden als de zaal niet omheen kunnen. Jett Rebel geeft alles. Aan jou. Bij een concert van Jett Rebel heb je het idee dat hij er voor jou is en niet andersom. Hij speelde de afgelopen jaren op honderden festivals, en deed de ene na de andere uitverkochte clubtour.  Als hij niet op het podium staat, verblijft hij in zijn studio om daar albums op te nemen. Geen enkel Jett Rebel-album klinkt hetzelfde want hij wil zichzelf steeds opnieuw uitvinden. Het publiek leerde Jett Rebel kennen als een alleskunner. Hij speelt op zijn albums alle instrumenten zelf en schrijft (uiteraard) ook al zijn songs zelf. En op zaterdag 3 juni gaat Jett Rebel bij ons in Herema Park een weergaloze optreden neerzetten.

Girls on top

Omstreeks het jaar 2000 begon het te broeien in de muziekscene in Joure. In dat prachtige jaar werd de indiepop formatie Girls On Top opgericht, een instituut dat nu nog steeds voortleeft als Bruckenbauer, uw Jouster indiepop rots in de branding. Girls on Top deed 10 jaar zijn ding, heeft een viertal EP’s losgelaten op de wereld en liep in 2010, na een volkomen uit de hand gelopen afscheidsconcert in Cafe De Stam, vloeiend over in Bruckenbauer, een band die zoals reeds vermeld nu nog steeds volop zijn indierock-ding in het Nederlands doet. Maar Douwe was in een nostalgische mood en wilde nog een keer die prachtige Girls On Top krakers zoals Heather, Just Like You en J’s Revolution horen. Geen probleem, zeiden de Bruckies, de laatste keer Girls On Top was immers ook alweer zo lang geleden, en in het Park spelen is altijd leuk. Dus op Douwe’s uitdrukkelijke verzoek nog eenmaal Girls On Top. Hoeveel kilo is erbij gekomen? Zou er weer een loterij worden gehouden? Kan Bert het nog in het Engels? Moet Ronald nog steeds zoveel keyboards meesjouwen? Zou Jan Mink ook nog een stukje meedoen? Doen ze misschien nog wat Bruckenbauer songs? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen krijg je binnenkort nog een keer live in het Park te zien.

G-String plays Earring project

“The Earring Project” bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten. De bandleden zijn al 34 jaar onderdeel van de coverband “G-String”  bekend in de muziekscene van Friesland en omstreken. Begonnen in 1989, heeft de  band in de loop der jaren een aantal wisselingen gehad en de laatste drie jaar een “gedwongen sabatical” ondergaan. Met zanger gitarist Wiebe Postma, zanger gitarist Peter Postma, aangevuld met de ervaren ritme tandem Rutger Popma op drums en Marcel Brink op basgitaar, staat de band als een huis. Met 3 juni als startschot, gaat er voor de band een nieuw tijdperk beginnen, “The Earring Project”, een ode aan de legendarische rockband “The Golden Earring”. De optreden zijn volledig geïnspireerd door de unplugged album’s van de Earring.

Crimping Iron

De gelegenheidsband Crimping Iron was de publiekslieveling van het muziekevenement ‘Joure gaat vreemd’. Deze 80’s band, die bestaat uit: Hans Piekema, Sandra Zwama, Jesse Ekkelboom, Jeffrey van den Berg, Berber Jorritsma, Sietze Leenstra en Martsen van der Bij, kreeg alle lof van zowel het publiek als de jury. De prijs die Crimping Iron won tijdens het muziekevenement is een optreden tijdens Herema Park Live. Op 3 juni zullen ze het spits afbijten van Herema Park Live met lekker opzwepende nummers zoals onder andere ‘Fight for your right’ en ‘Don’t leave me this way’.

DJ Lars

Na BLØF is het feestje nog niet afgelopen. Niemand minder dan DJ Lars gaat nog even door met het opzwepen van de menigte. Dus blijf vooral na het optreden van BLØF en blijf lekker feesten met DJ Lars.

Voor velen is DJ Lars een bekende als echte Jouster. Al van jongs af aan was hij al helemaal gek van muziek. Dan stond hij weer met een microfoon te presenteren midden in de kamer en een andere keer voerde hij een gitaarsolo uit. Op zijn 12e begon hij pas met het ‘dj werk.’ Boven op de zolder stond een mengpaneeltje en wat boxen en hij zat bijna alle avonden op de zolder. Steeds maar weer oefenen en oefenen… En inmiddels of het nu een top 40 feest of een verjaardag, een hardstylefeest of Herema Park Live is…! Party DJ Lars is van van de partij en het wordt een feestje!

Menu