herema park live logo

Programma

17:00 uur

Opening Park

De deuren van het park gaan open! Je bent welkom om een plekje te zoeken.
Ook kun je alvast genieten van het lekkers uit de foodtrucks en een drankje nemen.

17:15 uur

Crimping Iron

De gelegenheidsband Crimping Iron was de publiekslieveling van het muziekevenement ‘Joure gaat vreemd’. Op 3 juni zullen ze het spits afbijten van Herema Park Live met lekker opzwepende nummers zoals onder andere ‘Fight for your right’ en ‘Don’t leave me this way’.

18:15

Girls on Top

Omstreeks het jaar 2000 begon het te broeien in de muziekscene in Joure. In dat prachtige jaar werd de indiepop formatie Girls On Top opgericht, een instituut dat nu nog steeds voortleeft als Bruckenbauer, uw Jouster indiepop rots in de branding.

19:30 uur

G-String plays Earring Project

‘The Earring Project’ bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten. De bandleden zijn al 34 jaar onderdeel van de coverband “G-String”  bekend in de muziekscene van Friesland en omstreken.

21:00 uur

Jett Rebel

Nederland kan allang niet meer om Jett Rebel heen. Hij is extravagant, volkomen zichzelf en doet álles voor de muziek. Tot hij erbij neervalt. Letterlijk.

Lees meer over Jett Rebel >>

23:00 uur

Bløf

BLØF is een van Nederlands meest succesvolle bands en niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis.  Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits en muziekprijzen, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Meer over Bløf lees je hier >>

00:00 uur

DJ Lars

Na BLØF is het feestje nog niet afgelopen. Niemand minder dan DJ Lars gaat nog even door met het opzwepen van de menigte. Dus blijf vooral na het optreden van BLØF en blijf lekker feesten met DJ Lars.

Menu